LASZLO BUSSINK PRODUCTIES

Hospitality & Events

Laszlofoto_edited.jpg
 

BIO

Hospitality & Event manager

Mijn naam is Laszlo Bussink. Op 31 juli 1991 werd ik geboren in Rockanje, "een badplaats zonder franje, waar men bier drinkt en geen champagne" aldus Gerard Cox. Hoewel ik Rockanje altijd in mijn hart zal dragen, heb ik het dorpsleven ingeruild voor de grote stad; Amsterdam! 

In 2014 heb ik mijn HBO Leisure & Events diploma behaald. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Amsterdam Pride en Club NYX, waar ik mij voornamelijk bezighield met projectmanagement en concept development. Ik ontwikkelde tijdens mijn minor in Frankrijk mijn passie voor het werken met mensen uit diverse culturen en achtergronden. 

Na mijn studie heb ik gewerkt voor de Amsterdamse firma Mr. Goodiebag. Hierbij ben ik als projectmanager betrokken geweest bij de Europese edities van The Grand Blogger Diner en Trendmeister. Naast deze high end pr-evenementen ben ik ook verantwoordelijk geweest voor het samenstellen van luxe goodiebags voor diverse opdrachtgevers, o.a. UGC Bioscopen, FC Utrecht, Italë Magazine en Eurovision. Hier heb ik mij als projectmanager sterk kunnen ontwikkelen.   

Ik ben van nature een creatieve denker en sociaal ingesteld. Genieten is een uiterst belangrijk element in mijn leven. Door mijn werk probeer ik het hoogst haalbare te halen om mensen de beste tijd van hun leven te bezorgen en net zo te leren genieten van het leven als ik dat kan. 

Leiderschap betekend voor mij het beste in de mens naar boven halen en talenten te benadrukken. Werken in een prettige, duidelijke en vriendelijke sfeer is voor mij sleutel tot een efficiënt en succesvol evenement. 

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen! 

 

SERVICES

ORGANISATIE
"ACHTER DE SCHERMEN"

Event management & organisatorische ondersteuning

UITVOERING
"VOOR DE SCHERMEN"

Hosting & hospitality

 

WERKZAAMHEDEN

Service with a big smile

29512471_1564075210356603_89330664089505

MR. GOODIEBAG

gay-pride-2012-053.jpg

AMSTERDAM PRIDE

Assistent Hospitality Manager

Mr. Goodiebag is een jonge en dynamische onderneming gevestigd in Amsterdam. Zij focussen zich voornamelijk op het effectief verbinden van diverse merken met notabele online influencers doormiddel van hoogwaardige evenementen. Tijdens mijn werkzaamheden bij Mr. Goodiebag was ik verantwoordelijk voor het samenstellen van luxe goodiebags voor diverse opdrachtgevers. Tevens was ik een vast lid van het hospitality team tijdens de blogger evenementen in heel Europa.

Assistent Projectmanager

Tijdens mijn stage bij Amsterdam Pride in 2012 was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuw concept; Pride Walk. Naast de feestelijke activiteiten fungeerde deze wandelende manifestatie als een moment van bezinning. De wandeltocht startte op het Mercatorplein en verplaatste zich naar de Westerkerk. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het contacteren van diverse samenwerkingspartners, het sluiten van deals, het samenstellen van een sterk team en het coördineren van de manifestatie.

 

IN SAMENWERKING MET

 
 

This is your Testimonial quote. Use this space to share customers’ reviews about you, your services and exciting success stories. Get your visitors excited to work with you!

CONTACT

21617810_1382820828482043_54986986980285
 
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op Laszlo Bussink Producties.

 

+31630420405

©2018 by Laszlo Bussink Producties. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now